Bőven van munkája az új kátyúzógépnek Szolnokon, mi is ajánlunk egy szép nagy kátyút

Megosztás

A közelmúltban vadonatúj kátyúzógépet állított szolgálatba a szolnoki városüzemeltetési cég, hogy Szolnok közútjain még hatékonyabban, gyorsabban, évszaktól függetlenül tudjanak beavatkozni. Ráadásul kevesebb anyag felhasználásával és hulladék keletkezése nélkül tehetik mindezt.

Nagy sikert arat Szolnokon a városüzemeltetési kft. új szerzeménye, a kátyúzógép. Több önkormányzati képviselő nem győzi feltenni azokat a képeket, ahol a gépet már bevetették, elégedetten állapítva meg annak hatékonyságát.

Például Ligeti József független képviselő egy egész képsorozattal mutatta be, hogy körzetében, a Kertvárosban is dolgozott a kátyúzó. Egy másik bejegyzésben pedig azt ecsetelte, hogy sok bosszúságot okozott a kertvárosi autósoknak a Szellő utca – Fény utca sarkán a kanyar belső ívén kialakult kátyú, de ez már a múlté, mert a kátyú javítása megtörtént.

Ehhez egyébként hozzászólt harcostársa, barátja, a 2018-as parlamenti választáson ellenzéki, jobbikos színekben indult Csikós Attila is, aki manapság tag az oktatási, kulturális és ifjúsági bizottságban.

A politikus nem éppen diplomatikus, kissé gunyoros hozzászólása így szólt:

“Nemrég “sírt” egy kertvárosi asszony nekem, hogy hiába mondom, úgysem lesz az megcsinálva. Hát tévedett.”

Örömteli, hogy a városban ilyen kátyúzó dolgozik, mindjárt ajánlunk is az illetékeseknek egy szép nagy kátyút a Levente utca legvégén. A legalább 20 liter vizet elnyelő kátyú nem túl forgalmas úton terpeszkedik, de az arra járók minden bizonnyal örömmel vennék, ha végre be lenne foltozva.

Ugyanakkor más eszközök hadrendbe állításáról is szó volt korábban, ezek használatáról azonban az utóbbi időben nem hallottunk semmit. Ilyen a rágógumi-eltakarító gép és a testkamerák, amikkel a közterületfelügyelők “járják majd Szolnok városát, hogy a szabálysértések rögzítésével elejét vegyék a csikk- és rágóeldobálásnak, illetve a kutyaürülék parlagon hagyásának.”

Méretes, ez kétségtelen

Kapcsolódó cikkek